nullnull

Kontakt

026 611 276

065 477 95 65

064 502 61 84

065 477 95 65

065 477 95 65

saraturssd@gmail.com

Dr Jovana Cvijića 5, Smederevo

Bell' Elen Apartments

Krit - Adeljanos Kampos

null

Apartman

null

Avion

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Informacije

Krit
Adeljanos Kampos

Ukupno noćenja

Ukupno dana

Opis smeštaja
Uslovi plaćanja
Apartmani Bell' Elen Apartments - Adelianos Kampos, Retimno, Krit je manji porodični apart-hotel sa odličnom lokacijom u letovalištu Adelianos Kampos, blizu plaže, okružen bujnim zelenim vrtom. U pitanju je pravi "Skriveni dragulj"! Ovi apartmani su možda najbolje čuvana tajna u Retimnu!" ODLIČNA LOKACIJA! ODLIČNE OCENE putnika 9,1 IZVANREDAN!
 
Položaj:
Bell’ Elen Apartments se nalaze u centru letovališta Adelianos Kampos, u čijoj blizini se nalaze restorani, supermarketi, barovi, radnje, apoteke, doktor. Do centra grada Retimna ima 6 km i lako se može stići autobusom koji staje 50 m od Apartmana na svakih pola sata. Supermarket je udaljen otprilike 200 metara od apartmana, a mini market koji prodaje autobuske karte preko puta.Od aerodroma u Hanji je udaljen 65 km, a od aerodroma u Heraklionu 78 km.

Plaža:
Peščana plaža je udaljena oko 150 m (prelazi se ulica-stari put). Uređena je ležaljkama i suncobranima (uz doplatu). Na plaži se nalazi VISTA BEACH BAR sa bazenom i ležaljkama, koji gosti mogu da koriste besplatno, uz kupljeno piće (2 ležaljke uz 2 plaćena pića).

Hotelski sadržaj:
Bell'Elen Apartments je manji porodičan apart-hotel koji ima 2 sprata. U sklopu kuće se nalazi lepa bašta puna zelenila i mala sunčana terasa.

Smeštaj Bell’Elen Apartments:
Apartmani (2-3 osobe) 30 m2 imaju 1 spavaću sobu sa 2 spojena kreveta odvojenu vratima od dnevnog boravka u kome se nalazi čajna kuhinja i pomoćni ležaj (nije udoban), besplatan bežični WIFI internet, 1 A/C (uz doplatu) u spavaćoj sobi i balkon ili terasa.

Usluga:
Najam (bez ishrane).