Ayvalik Cinar Hotel

Sarimsakli, Turska

Opis destinacije

Sarimsakli - letovalište i vazdušna banja smešteno je na severnoj obali Egejskog mora, preko puta grčkog ostrva Lezbos. Od naše granice udaljeno je samo 790 km, a od Beograda ga deli 1.150 km. Od Izmira, jednog od najvećih turskih gradova, udaljen je 155 km. Predstavlja nosioca razvoja turizma regije Ayvalik. Poznato je po najlepšoj peščanoj plaži na celom turskom priobalju dužine 8 km, po izuzetno suvom vazduhu (svega 0,5% vlažnosti) i blizini borovih šuma. Nedaleko od Sarimsaklija nalaze se mnoga istorijska mesta koja svakako vredi posetiti kao deo bogate istorije ovog kraja: Troja (170 km), Pergamon (65 km) i Efes (250 km). Sarimsakli i Ajvalik (7 km) međusobno su povezani linijskim mini-busevima (dolmuši) sa polascima na svakih 30 minuta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Od centra Sarimsaklija je udaljen oko 400 m, a od centra Ajvalika 7 km. Od aerodroma u Izmiru hotel je udaljen 179 km. Hotel je otvoren 2012. godine, na samo 50 m od peščane plaže koja je nagrađena plavom zastavicom.

Plaža:
Sopstvena peščana plaža na kojoj su ležaljke, dušeci i suncobrani besplatni za goste hotela, dok se piće u baru naplaćuje.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 130 soba: standard, deluxe i premium. Zgrada hotela ima 8 spratova i 3 lifta. Većina soba ima pogled na more. Sve sobe su klimatizovane i imaju balkon, fen, TV, mini bar (voda na dan dolaska besplatna, inače uz doplatu), ketler, set za čaj i kafu, telefon, WiFi i sef (uz doplatu).

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja, gostima je na raspolaganju: glavni restoran, a la carte restoran (uz doplatu), 3 bara, spoljašnji bazen, dečiji bazen, dečiji klub i parking. Usluge uz doplatu: sportovi na vodi, doktor i usluge pranja i peglanja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt:

www.ayvalikcinarhotel.com

+90 266 324 44 00

Napomena:
Dobar odnos cene i kvaliteta.
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama