Bratislava - Beč - Budimpešta

više destinacija, više država

već od 145€

Opis destinacije

Bratislava je glavni i najveći grad Slovačke sa 450.000 stanovnika i centar je regije „Mali Karpati“. Bratislava je politički, kulturni i privredni centar Slovačke. Sedište je slovačkog predsedništva, vlade, parlamenta kao i nekoliko muzeja, univerziteta, pozorišta, galerija kao i mnogih drugih privrednih, kulturnih i obrazovnih ustanova. Nalazi se na reci Dunav i jedan je od najgušće naseljenih gradova u Istočnoj Evropi. U periodu od 1536. do 1784. godine grad je bio prestonica kraljevine Mađarske.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
BRATISLAVA-BEČ-BUDIMPEŠTA-5 DANA/2 NOĆENJA
BRATISLAVA-BEČ-BUDIMPEŠTA
5 DANA/2 NOĆENJA
   
14.02.-17.02.2024.
14.03.-17.03.2024.

Cena aranžmana:145 evra

U cenu aranžmana su uračunati:
- prevoz autobusima turističke klase (AC, dvd)
- smestaj u hotelu 3*–usluga 2 noćenja sa doručkom (doručak švedski sto)
- smeštaj u 1/2 I 1/3 sobama (svaka soba ima twc, tv)
- obilazak Bratislave
- usluge pratioca grupe
- usluge agencije

U cenu aranžmana nisu uračunati:
-doplata za 1/1 sobu – 60 evra za 2 noći
- osiguranje 800.00 din
- Osiguranje za slučaj odustajanja od ugovora o turističkom putovanju 250,00 din.
- individualni troškovi
- fakultativni obilasci i ulaznice
- Fakultativni obilazak u Beč – 20 eura sa obilazakm
- Fakultativni obilazak Budimpešte – 5 evra
- Fakultativna vožnja brodom po Dunavu 20 eura

FAKULTATIVNI IZLETI: Izleti se organizuju u saradnji sa lokalnim partnerom. Cene izleta su podložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije…

Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 25 putnika. 
Minimum za realizaciju putovanja je 45 putnika.

NAPOMENA– doplata za polazak iz Subotice 500,00 dinara -mesto polaska- stajalište kod hotela Patria
Hotel  3* PLUS-  se nalazi u delu Bratislave Ružinov-Trnavka na 2 km od aerodroma i 700 m od tržnog centra Avion i Ikea. Hotel je na liniji gradskog prevoza i noćnog prevoza i lako se stiže do centra grada, autobuske i železničke stanice Sobe imaju odvojena kupatila sa tuš kabinom i WC-om, TV, WIFI, frižider, telefon, fen. Sobe su strukture 1/1, 1/2 i 1/3. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola.
1.dan BEOGRAD
Polazak iz Beograda autobusom oko 23.00 časa. Vožnja kroz Mađarsku do Slovačke.

2.dan BRATISLAVA
Dolazak u prepodnevnim časovima u Bratislavu. Panoramsko razgledanje grada,Glavni Trg, Pozoriste, Katedrala Sv. Martina, Mihaljska Kula, Palata Grasalković. Odlazak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3.dan BRATISLAVA- BEČ
Doručak. Slobodno vreme .Fakultativni  odlazak  u  obilazak Beča u pratnji  vodiča. Obilazak zgrade državne Opere, zgrade Parlamenta, Trga Marije Terezije, zgrade Burgteatra, zgrade dvoraca Hofburg, zatim centrom grada do glavne ulice Kertner strasse i katedrale Stephansdom. Slobodno vreme. Povratak u Bratislavu. Noćenje.

4.dan BRATISLAVA-BUDIMPEŠTA- BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Nastavak putovanja ka Budimpešti. Fakultativno obilazak grada potom Fakultativo odlazak na vožnju brodom po Dunavu. Noćna vožnja kroz Mađarsku sa usputnim zadržavanjima. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim časovima  posle ponoći.
– 40% prilikom rezervacije ostatak 15 dana pre putovanja.   

– 50% prilikom rezervacije ostatak na jednake rate čekovima građana do 15.03.2024.

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

LVL

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama