Grecotel Corfu Imperial

, Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije grčko ostrvo u Jonskom moru koje se kroz Otrantska vrata povezuje sa Jadranskim. Omiljeno je ostrvo turista iz Evrope, a naročito srpskih jer je tesno povezano sa našom istorijom i sudbonosnim povezivanje dva naroda kroz strahote ratnih razaranja. Glavni grad ostrva je Krf ili Korkira. Ostrvo je najgušće naseljeno na severoistočnoj obali gde je i najveća turistička ponuda. Ipak, centar svih dešavanje je u glavnom gradu sa arhitekturom na kojoj su vidljivi pečati brojnih osvajača ostrva na kome se se rado odmarali i u čijim su lepotama uživali i članovi mnogih kraljeviskih porodica. Obalu Krfa karakterišu lepe uvale sa još lepšim plažama kao i mala pitoreskna mesta sa mnogo bujnog zelenila koje se proteže od brdovitih proplanaka do same obale. Jedno od mesta idealnih za odmor je i Dasija, 12 kilometara udaljena od grada Krfa, kako zbog čistog mora i lepih plaža tako i zbog brojnih hotela i apartmana koji mogu zadovoljiti ukus svakog gosta ne samo ponudom već i cenom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Poluostrvo Komeno, na 13 kilometara udaljenosti od grada Krfa i aerodroma. Grecotel Corfu Imperial jedan je od najluksuznijih hotelskih kompleksa na ostrvu.

Plaža:
Gosti mogu koristiti tri privatne peščane plaže. Ležaljke, suncobrani i peškiri su uračunati u cenu.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, lobi sa bibliotekom, spoljašnji bazen, unutrašnji bazen, spa i fitness centar (uz doplatu), sportovi na vodi (uz doplatu), jahanje (uz doplatu), tenis (uz doplatu), aerobik, joga, pilates, zumba, stoni tenis, bar na plaži, bar kod bazena, lobi bar, vinski bar, koktel bar, nekoliko a-la-carte restorana internacionalne, mediteranske ili azijske kuhinje, juvelirnica, prodavnice, dnevna i večernja animacija za decu i odrasle, Wi-Fi koji je besplatan. Šatl bus saobraća dva puta dnevno do grada Krfa. Rezervacija je neophodna, a broj mesta je ograničen. Ova usluga je besplatna.

Sobe:
Hotel ima 274 sobe različitih kategorija. Deluxe sobe sa pogledom na more veličine su 32 m2, a u njima je jedan francuski ležaj ili francuski ležaj i francuski ležaj i jedan pomoćni krevet. Bungalovi sa pogledom na more veličine su 31 m2, a gosti mogu koristiti francuski ležaj ili francuski ležaj i sofu na razvlačenje. Veličina porodičnih soba je 54 m2. Gostima su na raspolaganju francuski ležaj i dva standardna kreveta.U svim sobama gosti mogu koristiti: kupatilo (fen za kosu, bademantil, papuče), SAT TV, direktnu telefonsku liniju, mini-bar (uz doplatu), Wi-Fi, klima uređaj, pribor za brijanje, ketler.

Usluga:
Polupansion ( obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluženje).

Kontakt:
www.corfuimperial.com

Napomena:
Preko dana moguć je slobodan stil oblačenja u restoranu i barovima (ne u kupaćem kostimu), a u večernjim satima nije dozvoljen ulazak u šortsevima, papučama.
1. dan BEOGRAD - KRF
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krf (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRF
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KRF - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Video

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama