Hotel Mediteran

Bečići, Crna Gora

Opis destinacije

Turistički centar Bečići - mirno mesto udaljeno svega 3 km od Budve sa kojim je povezan šetalištem uz samu obalu. Bečiće karakterišu divna plaža, razvijena infrastruktura, odlični hoteli. Veliki broj prijatnih restorana sa tradicionalnom mediteranskom kuhinjom nalazi se duž plaže u Bečićima. Poznata peščana plaža je centar kupanja i relaksacije. Bečići u ponudi imaju veliki broj vodenih sportova i drugih objekata za rekreaciju. Porodice sa decom uživaće u brojnim igralištima i drugim atrakcijama duž obale. Bečići imaju plažu dugu skoro 2km. Plaža u Bečićima proglašena je jednom od najljepših plaža na Mediteranu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Hotel Mediteran se nalazi na 100 metara od plaže. 

Hotelska ponuda: 
pansionski, a la carte restoran, aperitiv i lobby bar, nacionalni restoran, noćni klub, dve restoranske bašte, dve konferencijske sale, kongresni i bioskopski centar, salu za bilijar i stoni tenis…. Gosti hotela mogu koristiti igralište za tenis i odbojku, spa i wellness centar sa zatvorenim bazenom, dva whirppol-a, dva Jacuzzi-ja, vise hidromasažnih kada i kabina, razne saune, solarijum, fitness centar, masažni centar, kozmetički salon i parking sa garažom. Gostima je obezbeđen i deo plaže na kojoj se nalazi restoran – picerija, ležaljke i suncobrani koji su uključeni u cenu, kao i animacija za decu. AQUA PARK – ukupne površine 7.500 m2, kapaciteta 1000 osoba, sa nekoliko kaskadnih bazena, toboganima, više jacuzzi-a, vodenim i kafe barovima, platoima za sunčanje, zelenim površinama. 

Sobe: 
mini bar, sef, kablovska / pay TV, telefon sa direktnom linijom, internet priključak, kupatilo sa fenom, kadom ili tuš kabinom. Sve sobe su klimatizovane i sa balkonom, direktan pogled na more imaju samo Lux sobe, dok standard sobe imaju pogled na park, aqua bark i bazen. 

Ishrana: 
doručak (samoposluživanje,izborviše jela). Mogućnost doplate za večeru ili all inclusive. Napomena: pomoćni krevet je moguć samo u standardnoj sobi sa balkonom i pogledom na vrt.
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje
– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama