Krakov

više destinacija, Poljska

već od 139€

Opis destinacije

Krakov, čiji se stari deo grada s pravom popularno naziva i ’’Severna Firenca’’ - nije više poljska prestonica, ali je iz mnogo opravdanih razloga ekonomski, naučni i turistički centar ove istočno-evropske države. Krakov je grad mladih, grad kraljeva, umetnika i naučnika. U Krakovu se nalazi i najstarija građevina Jagelonovog univerziteta „Maijus kolegijum“ koja je danas pretvorena u muzej sa velikim brojem neobičnih astroloških instrumenata i profesorskih alata. Uživanje u mnogobrojnim lepotama ovog čarobnog grada ne propustite da začinite i čašicom čuvene „zubronjke“, nadaleko poznate votke sa aromatičnim travama.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
KRAKOV 
Fakultativno Aušvic – rudnik soli Vilička Paket aranžman – prevoz, smeštaj i razgledanja  
5 DANA - 2 NOĆI – AUTOBUSOM 

JEDINSTVENOJ, PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU U € PO OSOBI
PolasciHOTEL CONRAD 4*
18. MajPROMO!!! 139 €159€
08. JunPROMO!!! 139 €159€
20. JulPROMO!!! 139 €159€
24. AvgustPROMO!!! 139 €159€
21. SeptembarPROMO!!! 139 €159€
12.OktobarPROMO!!! 139 €159€
09. NovembarPROMO!!! 139 €159€

ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim  ležajem (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) u odabranom hotelu, na bazi dva noćenja sa doručkom u odabranom hotelu u Budimpešti, obilaske  prema programu putovanja, usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana, troškove organizacije putovanja. 

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje, fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice za kulturno  istorijske spomenike, individualne troškove i ostale nepomenute troškove. 

POPUSTI I DOPLATE: Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT i doplata iznosi 60 €. Deca po programu specijal ne ostvaruju popust. Po  ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.  

FAKULTATIVNI IZLETI I DOPLATE (cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i podložne su promenama):: Vilička-rudnik soli odrasli  40€, /deca do 11,99 godina 35 €, Aušvic odrasli 30 € / deca do 11,99 godina 25 €, prijave i uplate za fakultativne izlet Ausvic i  rudnik soli Vilička vrše se prilikom rezervacije aranžmana u agenciji zbog ograničenog broja mesta. Prijava za izlete je moguća  najkasnije do dve nedelje pre putovanja. Za realizaciju izleta Vilička i Aušvic neophodan minimum je 25 putnika. U slučaju manjeg  broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera-organizator izleta zadržava pravo  ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate) Izvršilac usluga i pomoći  turistima u mestu odredišta je inopartner Kompas, Willowa 8/10, Poland. 

Hotel CONRAD 4* Hotel je smešten kraj autoputa E77. Centar Krakova nalazi se na 10 minuta vožnje gradskim prevozom. Hotel  poseduje recepciju, lobby-bar, restoran. Smeštaj je u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem. Sve sobe imaju  TWC, TV SAT, telefon, mini-bar. Doručak u hotelu je “švedski sto” - samoposluživanje. https://www.conradhotel.pl/ 

1. DAN putovanja (četvrtak): BEOGRAD / NOVI SAD / SUBOTICA / KRAKOV 
Sastanak grupe u 19.15 h radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici „BAS“,  sa predviđenih perona od 34 do 41 (ukoliko davalac usluga BAS drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz  Karađorđeve ulice (preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska u 20.00 h. Vožnja preko Novog Sada, Subotice,  Mađarske, Slovačke sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja. 

2. DAN (petak): KRAKOV 
Dolazak u Krakov u prepodnevnim satima. Po dolasku, panoramsko razgledanje grada (bez ulaznica u crkve i dvorce):  Dvorac Vavel, Katedrala, Renesansni dvorac (smatra se najlepšim severno od Italije), Glavni trg (jedan od najvećih  srednjevekovnih trgova u Evropi i jedna od najlepših urbanističkih celina uopšte), Pijaca, Palata Krzysztofory, Crkva Sv.  Ane, Florianska ulica, Vrata Barbican. Nakon razgledanja, smeštaj u hotel (posle 14 časova) i slobodno popodne.  Predlažemo i šoping u jednom od najboljih šoping centara u Poljskoj - Galeria Krakowska u Krakovu. NOĆENJE. 

3. DAN (subota): KRAKOV /Fakultativno RUDNIK SOLI VILIČKA obavezne prijave i uplate prilikom rezervacije / KRAKOV DORUČAK. Slobodan dan za individualna razgledanja ili fakultativna poseta rudniku soli Vilička (obavezna prijave i uplate  prilikom rezervacije) - lavirintu dužine 300 km na 9 nivoa i dubine 327 m sa predmetima isklesanim ljudskom rukom iz  blokova soli. Povratak u Krakov. NOĆENJE. 

4. DAN (nedelja): KRAKOV / Fakultativno AUŠVIC obavezne prijave i uplate prilikom rezervacije /KRAKOV / SUBOTICA / NOVI  SAD/ BEOGRAD 
DORUČAK. Napuštanje hotela posle doručka. Slobodan dan u Krakovu do polaska za Beograd ili fakultativni obilazak  Aušvica (obavezna prijave i uplate prilikom rezervacije ) - potresno svedočanstvo Drugog svetskog rata. Povratak u Krakov.U  18.00 h polazak sa dogovorenog mesta za Beograd. Noćna vožnja preko Horgoša, Subotice i Novog Sada sa kraćim  usputnim zadržavanjima radi odmora... 

5. DAN (ponedeljak): BEOGRAD 
Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 06.00 časova (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa. 
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za efektivu, na dan uplate.

-40%  po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski
-Platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili preostali iznos do pune cene aranžmana u 2 jednake mesečne rate bez kamate - čekovima građana koji se deponuju prilikom rezervacije

ARG

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama