Long Beach Club Nature HV1

Didim, Turska

Opis destinacije

Didim je više nego idealna letnja destinacija za odmor porodica sa manjom decom zbog čistog mora i dugih peščanih plaža sa plićakom. Letovalište Didim, gradić sa nešto manje od 60.000 stanovnika, pravi je raj za miran odmor. Nalazi se između jezera Bafa i grada Ajdina. Važan deo Didima je Altinkum sa tri peščane plaže, velikim i lepo uređenim šetalištem kao i brojnim lokalima. Do većine hotela iz centra grada s velikim brojem prodavnica i kafea, može se doći pešice. Glavna atrakcija grada je lokalitet na kome je hram posvećen bogu Apolonu. Jednom godišnje u proleće, ovde su se u čast boga Apolona održavala festivalska takmičenja u atletici i umetnosti, tzv. Didimeja. Reč didima znači blizanci. Na frizovima hrama mogu se videti ostaci floralnih reljefa sa prikazima blizanaca Apolona i Artemide, dece boginje Lete i Zevsa.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen 70 km od aerodoroma u Bodrumu, na oko 15 km od Didima, u mestu Akbuk. Izgrađen je 2015. godine, a renoviran 2021. Zauzima površinu od 35.000 m².

Plaža:
Sopstvena peščana plaža smeštena je ispred hotela. Ležaljke i suncobrani besplatni su za goste hotela.

Sobe:
Sve sobe imaju: kupatilo, centralni klima uređaj, telefon, mini bar (voda i bezalkohola pića – besplatno), fen, Wi-Fi internet (besplatno), televizor, sef (besplatno), balkon.
Standardne sobe površine si 24m² i namenjene su za 3+1 osobu.
Dvokrevenne family connection sobe površine su 32m², imaju dve spavaće sobe odvojene vratima, namenjene su za max 4+1 osobu.
Family loft sobe površine su 37m², namenjene su za max 2+2 osobe i imaju izlaz na bazen.
Family Suite sobe su na dva nivoa, imaju pogled na more i dve spavaće sobe bez vrata. Namenjene su za max 4+2 osobe, površine 45m². Neke od njih nemaju balkon.

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, 2 a la carte restorana (turski i riblji – jednom tokom boravka besplatno), 6 barova, otvoreni bazen, dečiji bazen sa toboganima, Aqua park, zatvoreni bazen, Spa centar, Wi-Fi interent (besplatno), usluga pranja veša, teretana, animacioni programi, teniski teren, mini-fudbal, stoni tenis, pikado, iznajmljivanje teniskih reketa i loptica, tursko kupatilo, masaža (uz doplatu), sauna, dečiji mini klub (4-12 godina), dečije igralište, dečiji bazen.

Način služenja obrkoka:
Švedski sto

Napomena:
Preporuka je za sve koji vole opuštajući odmor, u zelenilu, posebno za porodice sa decom.

Kontakt: www.longbeachnature.com.tr/en
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama