Madrid

Madrid, Španija

već od 649€

Opis destinacije

Madrid je glavni grad Kraljevine Španije i autonomne pokrajine Madrid. Region (Madrid sa okolinom) se sa oko 5 miliona stanovnika ubraja u najveće evropske metropole. Sam grad Madrid (bez predgrađa) je sa svojih 3,1 milion stanovnika, posle Londona i Berlina, treći najveći grad u Evropskoj uniji. Madrid je kako od nacionalnog, tako i od internacionalnog značaja za trgovinu i finansije i politički je i kulturni centar Španije. Glavni grad je sedište španske uprave, pa osim kralja, u njemu žive katolički biskup i važni pripadnici vlade i vojske. Ovde je smešteno 6 univerziteta, razne visoke škole, mnoga pozorišta, muzeji i druge kulturne ustanove.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
TERMIN PUTOVANJAHOTELCENA PO OSOBISPECIJALNA CENA
18.03.2023. - 22.03.2023.RAFAELHOTELES VENTAS 4*669€649€
20.05.2023. - 24.05.2023.RAFAELHOTELES ATOCHA 4*779€759€
10.06.2023. - 14.06.2023.RAFAELHOTELES ATOCHA 4*749€729€
Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS banke

SPECIJALNA CENA VAŽI ZA MAKSIMALNO 6 OSOBA PO POLASKU.

POPUSTI I DOPLATE:
- deca 2 - 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju 20€ popusta (NA UPIT),
- treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima 10€ popusta (NA UPIT),
- doplata za 1/1 sobu 200€ Rafaelheteles Ventas , doplata za 1/1 sobu 270€ Rafaelheteles Atocha (NA UPIT)

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- avio prevoz na relaciji Beograd Madrid - Beograd (prevoznik Air Serbia),
- transfer aerodrom - hotel - aerodrom,
- aerodromske takse 59€ (na dan objavljivanja programa - podložne promeni),
- smeštaj u hotelu sa 4* u Madridu, na bazi 4 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto),
- smeštaj u 1/2 i 1/2+1 standardnim sobama,
- razgledanja i obilaske prema programu,
- usluge lokalnih vodiča,
- agencijske usluge.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- međunarodno zdravstveno osiguranje: Za osobe do 18 godina 531 dinara, od 19 do 70 godina 797 dinara i od 71 do 86 godina 1592 dinara,
- fakultativne programe,
- individualne troškove.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:
- Toledo, cena 70 €, obuhvata autobuski prevoz na relaciji Madrid -Toledo - Madrid, usluge vodiča na srpskom jeziku i pratnju obaveznog lokalnog turističkog vodiča u Toledu, ulaznice za 3 objekta: katetdralu Santa Maria, crkvu Svetog Tome, sinagogu
- Segovia, cena 65 €, obuhvata autobuski prevoz na relaciji Madrid - Segovia - Madrid, usluge vodiča na srpskom ieziku i pratnju obaveznog lokalnog turističkog vodiča u Segovi-i, ulaznicu za dvorac Alcazar

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama). U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuju uz korigovanje cene. Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Madridu.
Rafaelhoteles Ventas 4*
Lokacija: hotel se nalazi blizu arene Las Ventas u kojoj se održava korida, u ulici Alacala, koja je poznata po šopingu I mnogobrojnim restoranima. Ispred hotela je metro stanica El Carmen, odakle se linijom 5 brzo stiže do centra.
Sadržaj: recepcija, restoran u kome se služi doručak, salu za sastanke, WiFi (uz doplatu) parking (uz doplatu). Smeštaj: sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, sadrže klima uređaj, telefon, mini-frižider Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja - kontinentalni švedski sto)
Više informacija o hotelu na https://www.rafaelhoteles.com/es/hoteles/madrid-ventas/hotel.html

Rafaelhoteles Atocha 4*
Lokacija: Hotel Rafael Atocha 4* je odlično lociran, u centralnom delu grada, na manje od 15ak minuta hoda od parka Retiro i muzeja "Prado". Od najvažnijih znamenotosti kao što su: Kraljevska palata, Plaza Major, Puerta de Alcala, hotel je udaljen oko 3 km.
Sadržaj: 2 restorana internacionalne kuhinje, bar i teretana. Renoviran je 2018 godine.
Smeštaj: Poseduje 245 soba, koje su moderno opremljene. Svaka soba ima: kupatilo, fen, telefon, TV, internet, mini bar i sef
Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja - kontinentalni švedski sto)
Više informacija o hotelu https://www.rafaelhoteles.com/es/hoteles/madrid-atocha/hotel.html
1. Dan BEOGRAD - MADRID
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” 2h pre poletanja kod šaltera Plana Tours-a broj 705. Poletanje aviona za Madrid u 10:15h (JU 570). Sletanje aviona u Madrid u 13:30h. Panoramski obilazak grada: Španski trg, Spomenik Migelu Servantesu, Gran Via, Kalje Major, Puerta del Sol, Trg Sibeles. Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno popodne. Noćenje.

2. Dan MADRID - SEGOVIA - MADRID
Doručak. Slobodan dan ili poludnevni fakultativni izlet u Segoviu, živopisni gradić koji se nalazi 65 km severozapadno od Madrida, poznat po akvaduktu i dvorcu Alcazar. Pešačko razgledanje sa obilaskom dvorca Alcazar. Povratak u Madrid. Slobodno popodne. Noćenje.

3. Dan MADRID
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Noćenje.

4. Dan MADRID - TOLEDO - MADRID
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet u Toledo grad pod zaštitom UNESCO-a. Obilazak crkve Sv.Tome i kuće - muzeja El Greka, katedrale, sinagoge. Povratak u Madrid. Noćenje.

5. Dan MADRID - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd u 16:50h (JU573). Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla“ u 19:45h. Kraj programa.
- 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;

- 30% prilikom rezervacije, a ostatak na 4 jednake rate čekovima građana;

- Platnim karticama (Dina, Visa, Master, Maestro);

PLN

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama