Prag

Prag, Češka

već od 149€

Opis destinacije

PRAG NOVA GODINA 2023 – Najveći i glavni grad Češke Republike, sa oko 1,2 miliona stanovnika. Nalazi se na reci Vltavi, koja razdvaja Prag na 4 dela (Stari Grad, Novi Grad, Hradčani, Mala Strana). Osnovan je u 9.veku dolaskom Slovena u Češku, predstavlja jedinstven kompleks kulturnih spomenika. Danas je Prag evropska metropola, grad pun mogućnosti za kvalitetan provod, od tržnih centara, do restorana i pivnica u kojima se služi čuveno češko pivo.Za vreme novogodisnjih praznika je poseban... bajkolik... caroban... Posetite Prag bas tada i budite i Vi deo bajke...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
PUTOVANJE PRAG SA FAKULTATIVNOM POSETOM DREZDENU I KARLOVIM VARIMA
6 dana / 3 noći autobusom

Termini putovanjaCena aranžmanaSPECIJALNA PONUDA
18.10.2023-23.10.2023189€149€
08.11.2023-13.11.2023189€149€
-Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate-

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
-Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu,
-Smeštaj u hotelu, kategorije 3* u 1/2 ili 1/3 sobama na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni),
-Usluge licenciranog pratioca grupe,
-Troškove organizacije i vođenja aranžmana.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Fakultativne izlete: Karlove Vari - 30evra odrasli/15 deca,
-Poseta Drezdenu – 35 evra odrasli/20 deca,
-Krstarenje Vltavom 20 evra,
- Upoznajmo Prag 10 evra
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
- Individualne troškove putnika,
- Doplata za 1/1 sobu je 75€
- Obavezna turistička taksa u Pragu, 2 eur po osobi po noćenju za hotel 3* (plaća se na recepciji hotela).
Hotel Krystal 3* nalazi se u Pragu u širem centru grada, odlično je povezan javnim prevozom sa centrom grada. Sobe su 1/2 i 1/3 opremljene kupatilom, fenom za kosu, televizorom i telefonom. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola. Sve sobe imaju funkcionalno uređen enterijer. Sadrže TV i sopstveno kupatilo sa tušem. Hotel ima foaje i bar. Doručak je na bazi švedskog stola.

Hotel Amedia Express 3* www.amediahotels.com smešten je u praškoj četvrti Hodov, na 500 metara od tržnog centra Centrum Chodov i na 20 minuta vožnje metroom od Starog grada. U ponudi ima tihe klimatizovane sobe, bar i besplatan bežični internet. Sobe su 1/2 i 1/2+1 (fotelja na rasklapanje) opremljene kupatilom, televizorom i telefonom. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola.

Hotel Olympik Tristar 3* smešten svega 3,7 km od centra, nalazi u rezidencijalnoj četvrti Praga. Doručak na bazi švedskog stola. Sve sobe u hotelu Olympik Tristar imaju mini-bar, satelitsku televiziju, sef i kupatilo.
1.DAN. BEOGRAD – NOVI SAD - Polazak iz Beograda u 18:30h sa parking Sava centra. Sastanak putnika 18:00. Noćna vožnja preko Novog Sada, Mađarske, Slovačke i Češke sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.DAN. PRAG - (Putovanje Prag 2023 Drezden Karlovi Vari) - Dolazak u Prag u prepodnevnim satima. Panoramsko razgledanje grada. Nakon toga kraća opciona šetnja sa vodičem: Vaclavski Trg, stari trg sa astronomskim satom Orloj...Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3.DAN PRAG – DREZDEN - Doručak. Fakultativni celodnevni izlet u Drezden, grad na istoku Nemačke, grad sa mnogo baroknih zdanja: Opera Zemper, Palata Cvinger (u kojoj se nalazi čuvena galerija starih majstora), Bogorodičina crkva, Dvorska crkva, mural sa saksonskim vojvodama.Slobodno vreme i prilika da ovaj grad osetite u njegovoj čaroliji. Povratak u Prag. Noćenje.
NAPOMENA: ukoliko zbog epidemioloske situacije ne bude mogao da se realizuje ovaj izlet,bice opcija za izlet u Kutnu Horu.

4.DAN PRAG – KARLOVE VARI - Doručak. Fakultativni odlazak na izlet u Karlove Vari jednu od najlepših banja Evrope. Obilazak njenih čuvenih lekovitih izvora termalne vode i kolonade (Termal Spring, Market Collonade...), crkve Sv.Marije Magdalene...i naravno ne zaboraviti probati čuvenu Becherovku otkrivenu pre 200 godina i vodu sa lekovitih izvora...Povratak u Prag. Slobodno vreme. Popodne fakultativno krstarenje rekom Vltavom, uživanje u zvucima Smetanine „Vltave” i razgledanje mističnog Praga iz ovog ugla. Noćenje.

5. DAN PRAG –Doručak. Napuštanje hotela.Mogućnost fakultativnog izleta „ Upoznajmo Prag” sa lokalnim vodičem. Slobodno vreme do polaka za Srbiju u popodnevnim časovima.

6.DAN NOVI SAD – BEOGRAD -Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.
- Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke na dan uplate
- Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
- Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina
- Odloženo plaćanje : 50% prilikom rezervacije, ostatak na 2 mesečne rate čekovima građana.

ETA

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama