Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
PRIMIRJE U KOMŠILUKU-  NEUM – fakultativno PELJEŠAC, KORČULA, MAKARSKA
TERMIN: 09/13.11.2023.

CENA ARANZMANA: 135 eur – hotel Marea 4+*

ARANZMAN OBUHVATA:
- prevoz autobusom turisticke klase, na datoj relaciji
- 2 polupansiona u hotelu Marea 4+* u Neumu ( zatvoren bazen, đakuzi, sauna, tropski tuš, relax soba, fitnes centar u ceni)
- boravisnu taksu 
- vodjstvo puta

ARANZMAN NE OBUHVATA:
- fakultativni izlet PELJEŠAC poseta vinariji sa degustacijom) – KORČULA - 45 e ; deca, do 8god – 35 e
- fakultativni izlet  MAKARSKA – 25 e ; deca, do 8god – 15 e 
- medjunarodno zdravstveno osiguranje – 522.00
- ostale ne pomenute usluge

VAZNE NAPOMENE: doplata za 1/1 sobu 40%, deca od  2 – 8 godina  imaju popust od 10 e po aranzmanu ( u pratnji dve punoplatezne osobe )  imaju sediste u autobusu a dele lezaj sa odraslom osobom, za ovo putovanje potreban je pasos koji vazi jos minimum 3 meseca od povratka sa putovanja. ..Kalkulacija je pravljena na bazi minimum 40 putnika po autobusu. U slucaju manje prijavljenih, krajnji rok za otkaz putovanja je 5 dana pred put.

1. DAN 
09.11.23.– Polazak iz Kragujevca  u 23.30 h . Putovanje preko Zlatibora sa kracom pauzom za odmor. Prelazak granice na granicnom prelazu Kotroman. Nocna voznja kroz Bosnu sa usputnim pauzama za odmor. 

2. DAN 
10.11.2023.–Dolazak u Sarajevo u jutarnjim časovima. Slobodno vreme na Baščaršiji.Fakultativni izlet do Vrela Bosne. Nastavak putovanja dolinom Neretve, preko Stolca do Neuma. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Večera. Noćenje.

3. DAN 
11.11.2023.–Dorucak. Slobodan dan ili odlazak na fakultativni izlet PELJEŠAC – KORČULA ( polazak u jutarnjim časovima. Prelazak granice. Vožnja novim pelješkim mostom. U vožnji Pelješcem uživaćemo u prelepim pogledima na stara primorska mesta, male uvale i vinograde.. Kod Orebića, ukrcavanje na brod i vožnja do ostrva Korčula. Sa lokalnim vodičem obićićemo stari grad a nakon toga slobodno vreme za šetanje uskim uličicama rodnog grada Marka Pola. U popodnevnim časovima povratak u Neum uz svraćanje u jednu od najpoznatijih vinarija, gde ćemo moći da probamo i kupimo čuvena vina sa ovih prostora.). Večera. Nocenje.

4. DAN 
01.05.2023.–Dorucak .Odjava iz soba.Slobodan dan ili odlazak na fakultartivni izlet MAKARSKA ( polazak u jutarnjim časovima. Prelazak granice. Vožnja pored Baćinskih jezera i čuvenih dalmatinskih letovališta. Nakon Gradca, Drvenika, ...stižemo do Makarske. Slobodno vreme za šetnju. U popodnevnim časovima povratak u Neum po ostatak grupe). Polazak ka Srbiji. Noćna vožnja.

5. DAN 
02.05.2023. - Dolazak u Kragujevac u ranim jutarnjim časovima.
Marea Hotel & Spa je nov hotel sa 4+* sa impresivnim panoramskim pogledom na more, u kojem gosti mogu da uživaju u moderno opremljenim sobama ili u baru u foajeu uz omiljeni koktel i ukusnu hranu. U cijenu uključeno: WIFI Internet, korištenje unutarnjeg i vanjskog bazena,spa centra (jacuzzi, parna sauna, bio-Finska sauna, tropski tuš, soba za opuštanje), fitness,soba za zabavu (bilijar i stolni tenis)

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama