Raymar Resort and Aqua

Side, Turska

Opis destinacije

Zahvaljujući mirnoj atmosferi, lepim peščanim plažama i prijatnoj mediteranskoj klimi, Side predstavlja idealnu destinaciju za porodična putovanja. Na svega sat vremena vožnje od antalijskog aerodroma, ovaj grad predstavlja jedno od značajnih letovališta na južnom Mediteranu Turske. Side, što na grčkom znači nar, vekovima je bio prepoznatljiv kao jedan od važnijih trgovinskih centara na Mediteranu, gde su se mešale umetnosti iz doba Aleksandra Velikog, Rimskog carstva i Stare Grčke. Zahvaljujući tome, grad je međunarodno priznat sa svojim spomenicima kulture, kao jednim od najvažnijih punktova Male Azije. Glavni turistički delovi grada gotovo su podeljeni. Zapad je u znaku luksuza i modernog doba, sa hotelima visoke kategorizacije i prelepim peščanim plažama, dok je istočni, među lokalnim stanovništvom poznat kao ’drevni Side’, više šljunkovit, ali u poređenju sa zapadom, mirniji. Takođe, svemu tome doprinosi i činjenica da se upravo na istočnim obalama nalaze ostaci istorije grada.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel je udaljen oko 30km od centra Sidea i oko 90km od aerodroma u Antaliji.

Opšti podaci
Raymar hotel zauzima površinu od  42.000m2 i ima ukupno 266 smeštajnih jedinica. U svom sastavu ima tri a la carte restorana (meksički, riblji i turski), 4 bara i poslastičarnicu.

Za decu je tu mini klub (4 – 12 god.), dečiji bazen i igralište.

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj peščano- šljunkovitoj plaži. Korišćenje ležaljki, suncobrana i dušeka se ne doplaćuje. 

Smeštaj

Standardne sobe imaju površinu od 24 – 32m2, dok family sobe zauzimaju površinu od 38 – 42m2 i sastoje se od dve spavaće sobe. Sve standardne sobe poseduju: mini bar (bezalkoholna pića), TV, telefon, fen i balkon.

Plaća se: room service, telefon i ostalo van koncepta.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All inclusive, samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak  (07:00 – 10:00) , kasni doručak (10:00 – 10:30), ručak (12:30 – 14:00), večera (19:00 – 21:00), užine u određeno doba dana, kolači (16:30 – 20:00). A la carte restorani su besplatni jednom u toku boravka za boravak od 7 i više noćenja. 

Plaćaju se: a la carte restorani (za boravak kraći od 7 noćenja), uvozna pića i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Frizer, šoping centar, doktor, internet kafe, servis za pranje i peglanje veša.

Sport i zabava
Otvoreni bazen, bazen za decu, teniski teren, fitnes centar, pikado, odbojka na plaži, košarka, stoni tenis, razne dnevne i večernje animacije, uživo muzika i disko.

Plaća se: bilijar, svi sportovi na vodi, stoni fudbal i ostalo van koncepta.                                                                                   

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna, zatvoreni bazen.

Plaća se: džakuzi, masaže i ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama