Sueno Hotels Golf Belek

Belek, Turska

Opis destinacije

Idelana destinacija kako za vrhunski porodični odmor tako i za one koji na letovanju traže doživljaj više. Sva zadovoljstva na jednim mestu uz duge peščane plaže i terene za rekraciju s atraktivnim akva parkovima kao i spa i welnes centrima. Belek je drugo ime za moderno i luksuzno letovalište. Ukras je Antalijskog zaliva i idealno mesto za miran odmor u okruženju mediteranske vegetacije. Brojni istorijski lokaliteti u blizini čine ga posebno zanimljivim i privlačnim za ljubitelje antičke kulture. Hoteli iz naše ponude, okruženi borovim i kedrovim šumama, odišu luksuzom i bogatstvom ponude. Šetališta uokvirena mirisom cveća, prelepe peščane plaže sa suncobranima i ležaljkama, bazeni za decu i odrasle, tobogani i akva parkovi, tereni za rekreaciju, spa i welnes centri, butici i brojni restorani, fascinantan izbor jela i pića, kao i mogućnost uživanja u drugim brojnim i izazovnim sadržajima, pretvoriće vaš boravak u ovom delu Turske u istinski doživljaj.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel je udaljen 30 km od aerodroma u Antaliji, 40 km od centra Antalije, 400 m od obale mora (hotel ima besplatan bus servis do plaže), sagrađen je 2007. godine i zauzima površinu od 1.410.000 m².

Plaža:
Sopstvena, peščana. Bar na plaži-besplatno. Ležaljke, suncobrani i dušeci su besplatni za goste hotela.Hotel ima besplatan bus service do plaže.

Sobe:
U glavnoj šestospratnoj zgradi ima 86 standardnih soba (max 2+2 osobe, 30-35 m²), 71 jednosobnu senior sobu (max 2+2 osoba, 35-45 m²), 7 jednosobnih junior apartmana (max 4 osoba, 50-80 m²), 2 dvosobna king apartmana (max 3+1 osobu, 95 m²). Svaka soba ima: fen, centralni klima uređaj, televizor, telefon, mini bar (besplatno), sef (besplatno), balkon, room service (plaća se), internet (besplatno).

Hotelski sadržaj:
Glavni i 6 a la carte restorana (plaća se rezervacija), dijetalni meni, 5 barova, spoljašnji i unutrašnji bazen međusobno spojeni, bioskop, SPA centar, 2 sale za konferenciju (90-170 osoba), dečiji bazen, mini klub (4-12 godina), tursko kupatilo, sauna, aerobik, odbojka na plaži, mini fudbal, stoni tenis, muzika uživo, diskoteka, bežični internet. Plaća se: masaža, golf, bilijar, internet kafe, motorni sportovi na vodi, usluge dadilje, doktora, pranja i hemijskog čišćenja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama